Stel je vraag

Maalderijstraat 4
9750 Kruisem

+32 479 570 151

info@hr-power.be

BTW BE 0713.744.113

   

Heb je vragen over personeelszaken? Wil je advies over jouw specifieke situatie of heb je een opmerking?
Laat iets weten via dit formulier en we antwoorden zo snel mogelijk.

 
 

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga ermee akkoord

Ons team

Joke

HR Payroll Expert

Joke is met haar ruime ervaring in een sociaal secretariaat alsook in middelgrote ondernemingen de Payroll specialist ter zake.

Bart

HR Business Partner

Bart is een ondernemingsgezinde HR generalist die door zijn pragmatische, no nonsens aanpak voornamelijk zijn ervaring wist op te doen in KMO’s.

Dany

Senior HR Expert

Dany is een HR Expert met een brede ervaring in alle deelaspecten van HR en dit zowel op uitvoerend als op strategisch vlak.

 

Catherine

Gecertifieerd Assessor

Catherine is onze HR Power Assessor. Ze hanteert een professionele aanpak op maat van jouw organisatie. Correcte en open communicatie in het ganse proces staat ook hier centraal.

Els

Business Coach West Vlaanderen

Els is gepassioneerd door mensen, is in staat mensen snel te doorgronden en hun drijfveren te begrijpen. Ze hanteert bij het coachen methoden zoals o.a. Enneagram, NBI®, Hart Ritme Training, kernkwaliteiten van Ofman e.a.

Annick

Business Coach Oost Vlaanderen

Annick coacht reeds 15 jaar managers en medewerkers om hun communicatie en persoonlijk leiderschap te optimaliseren, en zo de (bedrijfs)doelstellingen te halen. Zij hanteert hiervoor methodieken zoals NLP en Enneagram.

Eveline

HR Business Partner

Eveline is een HR Generalist met een 10-tal jaar relevante HR ervaring. Een sociale dame die weet van aanpakken.

Freelance HR/Coach/Trainer?

Wil je deel uitmaken van ons HR Power Team?

Zoek je boeiende, afwisselende opdrachten bij KMO klanten in Oost & West Vlaanderen? Mail bart@hr-power.be en we nemen binnenkort met jou contact op.