HR-Diensten

Onze HR-diensten bieden we steeds op maat aan en met de nodige flexibiliteit.

Je kan zowel voltijds als deeltijds op onze ondersteuning rekenen bij alles wat we doen.
We zijn actief in de ruime regio Vlaanderen.

Payroll

Op zoek naar ondersteuning bij je wedde- en loonadministratie? Heb je liever dat iemand het volledig overneemt? Dan ben je bij HR Power al meteen aan het juiste adres! Niet alleen dat, maar ook alle voorbereidende werken zoals tijdsregistratie en prestatiecontrole kan je uit handen geven. We beantwoorden bovendien elke vraag die medewerkers en leidinggevenden kunnen hebben omtrent alles wat payroll omvat, bv. over tijdskrediet, verlof, klein verlet, sectorspecifieke bepalingen, werkloosheid en nog zoveel meer.

Operationele HR

Heb je nood aan meer structurele ondersteuning? Onze HR Business Partners voorzien een degelijke basis om je beleid verder op uit te werken, en om je leidinggevenden en werknemers procesmatig aan het werk te zetten. We implementeren systemen, structuren en procedures om je werkwijze te stroomlijnen en je tijd efficiënter in te vullen. Selectie & rekrutering, onthaal- en opleidingsbeleid, functioneringsgesprekken, policy’s en reglementen, personeelscommunicatie, ontslagdossiers: we zijn jouw HR-business partner, van A tot Z.

HR-Advies

Wil je meteen aan de slag maar weet je niet goed waar te beginnen? Ook daar kan je rekenen op de ondersteuning van HR Power. Op basis van onze expertise helpen we je op weg in de juiste richting. Je gaat zelf aan de slag om je HR-werking te optimaliseren, maar je kan tegelijk wel putten uit onze jarenlange ervaring voor HR-advies. Daardoor krijg je niet enkel diepgaande uitwerking van HR-diensten op jouw maat, we sturen ook bij en voorzien je van de nodige tips & tricks om snel vooruitgang te boeken.

Wat onze diensten uniek maakt

Sociaaljuridisch
expertisecentrum

Persoonlijkheidsvragenlijsten en assessmentcenters

Select netwerk
freelancers en partners

Sociaaljuridisch expertisecentrum

 

Onze freelancemedewerkers beschikken over een sociaaljuridisch expertisecentrum waar ze terecht kunnen voor specifieke cases. Concreet wil dat zeggen dat er steeds een onafhankelijke jurist klaarstaat die objectief advies geeft, belangrijke officiële documenten naleest en die ons toegang geeft tot sectorale akkoorden en diverse tools. Een niet te onderschatten meerwaarde, want via HR Power geniet je dus voor jouw specifieke noden een ondersteuning op maat.

 

Persoonlijkheidsvragenlijsten en assessmentcenters

 

We beschikken over persoonlijkheidsvragenlijsten en capaciteitstesten die kunnen ingezet worden bij selectie en rekrutering. Verder bieden we de mogelijkheid om competenties en potentieel van medewerkers in kaart te brengen via assessments centers.

Het Assessment Center brengt de verworven competenties van de kandidaat in kaart, net zoals zijn verwachtingen en de vereiste competenties. Die toetsen we aan de cultuur en de doelen van je organisatie. Onze aanpak is gericht op de objectieve evaluatie van de vereiste competenties om een specifieke functie uit te oefenen.

Het Assessment Center laat ons toe om een duidelijk advies te formuleren over de geschiktheid van het competentieprofiel van de kandidaten in vergelijking met het gewenste functieprofiel binnen je organisatie, en over de integratie van de kandidaat in je bedrijf.

Je krijgt een transparant en bruikbaar beeld van de capaciteiten van je kandidaat dankzij een overzichtelijk rapport met werkbare analyses.

Een gelijkaardige werkwijze wordt gehanteerd onder de noemer ‘development center’, waar de kandidaat een bestaande medewerker is die kans maakt op een interne mutatie.

 

Select netwerk freelancers en partners

 

Naast het inzetten van onze eigen expertise voor alle HR-diensten die je nodig hebt, spreken we ook graag ons ruime netwerk van freelancers en partners aan om je verder te helpen. Zo garanderen we een flexibele oplossing helemaal op maat van jouw kmo. En bieden wij bijkomende services die een waardevolle aanvulling vormen. Wij doen een beroep op vakspecialisten voor individuele coaching trajecten, teambegeleiding, on-site trainingen, trajecten rond stress en veerkracht en dergelijke meer.

 

Interesse in onze diensten? Dan komen we graag persoonlijk bij je langs!

Bel +32 479 570 151 of mail bart@hr-power.be en luister hoe wij voor jou het verschil kunnen maken.