Nieuwsberichten

Woensdag 6 maart 2019

De HR Power-website staat online!

HR Power zag het levenslicht eind 2018, maar al lang daarvoor verloren we ons hart aan HR.

We stellen jullie vol trots onze nieuwe HR-website voor, waar onze verschillende HR-diensten duidelijk worden toegelicht. Ontdek hier hoe HR Power begon en wat we voor je kunnen betekenen.

 

Hoe het allemaal begon

Sinds 2011 is Bart Menschaert actief als freelance HR Consultant. Sindsdien ondersteunde hij als HR-generalist tal van bedrijfsleiders, leidinggevenden en zaakvoerders van kmo’s bij hun personeelszaken, telkens met een succesvolle afloop.

Eind 2018 besliste zijn vrouw Joke Dejager om als Payroll Expert ook het zelfstandige pad te bewandelen. En zo werd HR Power geboren.

De uitbreiding van onze HR-diensten met payroll, het nieuwe kader en ons nieuwe brand is het uitgelezen moment om ook de digitale weg op te gaan …. Met onze gloednieuwe HR Power website!

 

HR Power online

Onze HR-website, www.hr-power.be, weerspiegelt tot in het detail onze stijl: no-nonsense & to the point, pragmatisch & doelgericht, precies wat een onderneming nodig heeft in zijn verdere groei.

Naast onze nieuwe HR-website, kan je HR Power ook volgen op sociale media. Op onze LinkedInpagina HR Power Vlaanderen en onze Facebookpagina zal je regelmatig nieuwsberichten kunnen lezen om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van HR Power, maar ook voor HR-updates en nuttige tips & tricks.

 

Dé HR-website om te vinden wat je zoekt

Van payroll-opdrachten over operationele HR-ondersteuning tot gericht HR-advies in de meest brede zin van het woord: bij HR Power kan je terecht voor een oplossing op maat. Je kan onze diensten dan ook helder en duidelijk terugvinden om zo te beslissen wat het best bij jouw bedrijf past.

Bovendien kies je zelf of je op deeltijdse basis onze expertise in huis haalt, ter ondersteuning van je huidige HR-team, of als voltijdse vervanging in geval van bijvoorbeeld langdurige afwezigheden of in afwachting van een nieuwe collega.

Kortom: wat je KMO ook nodig heeft van ondersteuning bij personeelszaken, bij HR Power vind je wat je zoekt.

 

Vliegende start

Voor ons is 2019 alvast gestart vol uitdagingen en met de missie om jou als klant nog beter te kunnen dienen!

Interesse in een kennismakend gesprek? Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Bart Menschaert op 0479 570 151, via bart@hr-power.be, of vul ons handige formulier in.