Jouw partner in HR-advies en payroll

Heb je advies of ondersteuning nodig bij personeelszaken? Bij HR Power kan je rekenen op flexibele allround expertise op maat van jouw onderneming.

Bart Menschaert ondersteunt kmo’s al sinds 2011 als generalistisch HR-consultant. De voorbije 8 jaar heeft hij in diverse kmo’s de zaakvoerders en hun management mogen ondersteunen in HR. Hij volbracht de meest uiteenlopende HR-opdrachten met succes. Vooral de ondernemingszin en pragmatische aanpak van Bart als HR-consultant worden sterk gewaardeerd.

 

Joke Dejager is binnen HR Power de Payroll Expert. Meer dan 5 jaar ervaring in een sociaal secretariaat leverde haar heel wat kennis en ervaring op in zeer uiteenlopende sectoren. De volgende 5 jaar was ze aan de slag als Payroll Officer in een gevestigde kmo, waardoor ze vandaag bij HR Power de drijvende kracht achter het luik Payroll is. Joke brengt haar gedrevenheid en hands-on mentaliteit graag tot bij elke onderneming die nood heeft aan payroll-ondersteuning. Samen met jou gaat ze op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.

 

Niets dan relevante ervaring, dus. En dat is waar HR Power voor staat. Relevante ervaring, pragmatische aanpak, ondernemingsgezindheid en correcte communicatie vloeien bij ons in elkaar. Met onze ‘(wo)manpower’ gaan we samen aan het werk om jouw leidinggevenden en medewerkers zo goed mogelijk verder te helpen. After all: tevreden medewerkers in een gemotiveerd team bereiken betere resultaten!

Op zoek naar begeleiding in jouw personeelszaken? We ondersteunen je in:

  • Payroll
  • Operationele HR
  • HR-advies

Als jouw centrale en objectieve HR-consultant zetten we ons steeds flexibel in voor jouw bedrijf. We ondersteunen de groei van je onderneming, brengen nieuwe inzichten om mee aan de slag te gaan en implementeren oplossingen waar en wanneer nodig. Afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt, kunnen we zowel deeltijds als voltijds de opdracht uitvoeren.

 

Voor ondersteuning in andere HR-vakgebieden werken we samen met gespecialiseerde freelancers en partners die – in overleg met jullie als eindklant – eveneens maatwerk bieden. Coaching, training, assessments en andere HR-ondersteuning: je vindt ze allemaal bij HR Power.

 

Interesse?

Bel +32 479 570 151 of mail bart@hr-power.be.

Wij komen graag vrijblijvend langs om onze dienstverlening te verduidelijken.